Популарни продукти од нашиот асортиман:

Kruuse Каталог

Компанијата започна во 1896 година и денес има седиште во Langeskov во центарот на Данска. Денес, KRUUSE е глобален водечки снабдувач на ветеринарна опрема со повеќе од 250 вработени во Данска, Шведска, Норвешка, на Велика Британија, Полска и Кина. Преземете го целосниот каталог на Kruuse во PDF формат.

MSLAB07 Plus

Автоматскиот крвен анализатор за ветеринарна употреба со софтвер кој овозможува 22 параметри на 12 различни видови животни. За само неколку минути, целата процедура завршува со печатење на листа со бараните параметри. За сите дополнителни прашања или информации во врска со анализаторот, ве молиме контактирајте нè.

Rapid CPV Ag

Генерални информации: Цел: Детекција на Canine Parvo вирус антиген Принцип: Имунохроматографски Примерок: Canine feces Материјали: Anigen Rapid CPV тест уред Assay туба за дилутирање Disposable брис Disposable капалка Специјални особини: Детекција на патогенски CPV подтипови (CPV 2, 2a, 2b & 2c) Едночекорна процедура на тестирање: Брзо и прецизно Голема осетливост и специфицитет