Компанијата започна во 1896 година и денес има седиште во Langeskov во центарот на Данска. Денес, KRUUSE е глобален водечки снабдувач на ветеринарна опрема со повеќе од 250 вработени во Данска, Шведска, Норвешка, на Велика Британија, Полска и Кина.

Преземете го целосниот каталог на Kruuse во PDF формат.