Ние Ви ги нудиме само најдокажаните и најдобрите производи, благодарение на нашите бројни и посветени партнери.

Sanal е името на брендот на Nederma. Sanal значи Sante` Animal, што значи здраво животно. Нудат широк асортиман на производи за мачки, кучиња и мали животни (хрчаци, зајаци, заморчиња и слично) кои го подобруваат нивното здравје и фитнес.
Компанијата започна во 1979 година и денес има седиште во Сан Франциско во Калифорнија. Денес, Blossom е глобален водечки снабдувач на медицински ракавици со повеќе од 250 вработени во на светско ниво.
Компанијата Brit е основана во крајот на 1994 година. Brit се фокусира на развој и производство на различни видови на витамини и минерални премикси во согласност со најновите технолошки достигнувања во областа на исхрана на животните.
Дијагон – основана во 1989 година – е една од водечките компании за клинички дијагностички производи. Тие ги развиваат и произведуваат хематолошки и коагулациски реагенси за широк спектар на анализатори и коагулометри.